2014. augusztus 14., csütörtök

Egy kis ön reklám igen! - Amnestia S.

Sziasztok Drágák! Örömmel láttam, hogy már 12 rendszeres olvasónk van! Lehet kicsit arcátlan, de önreklámmal érkeztem. Ez a blog augusztus 8.-án nyitotta meg kapuit a prológussal, A blog: Egyezség - Settlement címet viseli. Kaptam visszajelzést, de igazából, örülnék tőletek is egy kis véleményre! Annyit elmondhatok, nem fanfic semmi ilyesmi. A design készülőben van, ahogy a karakter képek is, de szeretném, ha minden szép és igényes lenne, így időbe telik a dolog. De, hogy tudjátok kik is tűnnek majd fel benne. 

Jamie Dornan - Lucien A. Bass
Lilly Collins - Camille J. Glanwille
Kellan Lutz - Colin Clarie
Shay Mitchell - Blythe Serenty
Crystal Reed - Lionella A. Bass
Matt Bomer - Gabriell Flinn 

Nos, ők lennének a szereplők, de akkor lásuk a történet ismertetőjét, ami nem, nem egyenlő a prológussal! Jó olvasást! (Kérlek itt kommentben, vagy a blogon osszátok meg velem véleményeteket)


Ölel, Amnestia S.



Betekintés

Mi történik akkor, ha a szeretet valaki iránt erősebb, mint a becsület? Mi történik akkor, ha a történet végén, fordul a kocka és már máshogy gondolkodsz, mint amikor minden elkezdődött? Ha már, minden többről szól, mint az egyezményetek?

Camille Julie Glanwille, felkeresi a faluja grófját, hogy segítsen megmenteni azokat az embereket, akik a városban lévő gyárban dolgoznak, amelyik bármelyik pillanatban felrobbanhat és ezzel elveszítheti nagyapját.

Lucien Bass, Grower grófa arrogáns, beképzelt és azt hiszi mindent megkaphat, amit csak akar. De amikor felkeresi őt egy vörös hajú lány, már nem olyan biztos a dolgában. Hajlandó segíteni a lánynak, ha az 3 hónapig egy fedél alatt lakik vele.

Mi történik akkor, amikor a szív nagyobb sebet kap, mint amit el tud viselni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Szablon wykonała Sasame Ka z Ministerstwo Szablonów